Cody

Solution 1605331

Submitted on 10 Aug 2018 by Srishti Saha
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33]; n = 4; y_correct = 1; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 1.0000 2.0000 3.0000 3.3300 4.5000 n_th_max = 2 ans = 1

2   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33]; n = 5; y_correct = 4; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 1.0000 2.0000 3.0000 3.3300 4.5000 n_th_max = 1 ans = 4

3   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01]; n = 1; y_correct = 7; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 0.0000 0.0100 1.0000 2.0000 3.0000 3.3300 4.5000 Inf n_th_max = Inf ans = 7

4   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01]; n = 8; y_correct = 6; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 0.0000 0.0100 1.0000 2.0000 3.0000 3.3300 4.5000 Inf n_th_max = 2.2204e-16 ans = 6

5   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01 realmax realmin]; n = 2; y_correct = 9; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 1.0e+308 * 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 1.7977 Inf n_th_max = 1.7977e+308 ans = 9

6   Pass
x = [-2.23 1 0 -6.65 2.63 -realmax inf 0]; n = 8 y_correct = 6; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

n = 8 x_sorted = 1.0e+308 * -1.7977 -0.0000 -0.0000 0 0 0.0000 0.0000 Inf n_th_max = -1.7977e+308 ans = 6

7   Pass
x = [2 4.5 3.33 3 1 3.33]; n = 2; y_correct = [3 6]; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 1.0000 2.0000 3.0000 3.3300 3.3300 4.5000 n_th_max = 3.3300 ans = 3 6

8   Pass
x = [2 4.5 pi eps eps pi 0 pi 6]; n = 3; y_correct = [3 6 8]; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

x_sorted = 0 0.0000 0.0000 2.0000 3.1416 3.1416 3.1416 4.5000 6.0000 n_th_max = 3.1416 ans = 3 6 8

Suggested Problems

More from this Author3