Cody

Solution 1913539

Submitted on 27 Aug 2019 by danteliujie
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33]; n = 4; y_correct = 1; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = 4.5000 3.3300 3.0000 2.0000 1.0000 i = 2 5 3 1 4 ans = 1

2   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33]; n = 5; y_correct = 4; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = 4.5000 3.3300 3.0000 2.0000 1.0000 i = 2 5 3 1 4 ans = 4

3   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01]; n = 1; y_correct = 7; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = Inf 4.5000 3.3300 3.0000 2.0000 1.0000 0.0100 0.0000 i = 7 2 5 3 1 4 8 6 ans = 7

4   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01]; n = 8; y_correct = 6; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = Inf 4.5000 3.3300 3.0000 2.0000 1.0000 0.0100 0.0000 i = 7 2 5 3 1 4 8 6 ans = 6

5   Pass
x = [2 4.5 3 1 3.33 eps inf 0.01 realmax realmin]; n = 2; y_correct = 9; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = 1.0e+308 * Inf 1.7977 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 0.0000 i = 7 9 2 5 3 1 4 8 6 10 ans = 9

6   Pass
x = [-2.23 1 0 -6.65 2.63 -realmax inf 0]; n = 8 y_correct = 6; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

n = 8 b = 1.0e+308 * Inf 0.0000 0.0000 0 0 -0.0000 -0.0000 -1.7977 i = 7 5 2 3 8 1 4 6 ans = 6

7   Pass
x = [2 4.5 3.33 3 1 3.33]; n = 2; y_correct = [3 6]; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = 4.5000 3.3300 3.3300 3.0000 2.0000 1.0000 i = 2 3 6 4 1 5 ans = 3 6

8   Pass
x = [2 4.5 pi eps eps pi 0 pi 6]; n = 3; y_correct = [3 6 8]; assert(isequal(findMaxIndex(x,n),y_correct))

b = 6.0000 4.5000 3.1416 3.1416 3.1416 2.0000 0.0000 0.0000 0 i = 9 2 3 6 8 1 4 5 7 ans = 3 6 8