Why am I getting an I/O error when trying to upload Polyspace results to Polyspace Metrics?

2 views (last 30 days)
Mike McNees
Mike McNees on 19 Jun 2015
Setup:
I have Polyspace R2015a. I have started the metrics server on the same machine that we are using Polyspace on. After running an analysis on a project I try to upload the results and I get a popup that says the following.
Error: An I/O error occured (Function sendExactArr: The system tried to join a drive to a directory on a joined drive. [timedout]).
The polyspaced.log is as follows.
*******************************************
* Checking QueueManager configuration... *
*******************************************
Host : Fits
User: DOMAIN\Mike.McNees
Checking files locations...
- data folder (C:\Projects\PolyspaceMetrics)
- configuration file (C:\Users\Mike.McNees\AppData\Roaming\Polyspace_RLDatas\polyspace.conf)
- locks folder (C:\Projects\PolyspaceMetrics\locks)
- Results repository directory (C:\Projects\PolyspaceMetrics\results-repository)
- log file (C:\Projects\PolyspaceMetrics\polyspaced.log)
***********************************
* Checking CPUs configuration... *
***********************************
Checking configuration for CPU Fits...
Processor : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2620 0 @ 2.00GHz
R.A.M. : 15.96 GB
O.S. : Microsoft Windows NTx x64
User: DOMAIN\Mike.McNees
- product 1 :
- installation folder : C:\Program Files\MATLAB\R2015a\polyspace
- version : 9.3 (R2015a)
- supported languages : C CPP
The CPU is free (1/1 licenses available).
=====================================
=> The configuration is now correct.
=====================================
19-Jun-2015, 09:38:43: Initializing connections...
19-Jun-2015, 09:38:43: Listening to port 12427...
19-Jun-2015, 09:41:26: Error: No run found for project "VCU".
19-Jun-2015, 09:41:26: Warning: The connection with host Fits.DOMAIN.LOCAL:2645 was lost.
19-Jun-2015, 09:42:40: Error: No run found for project "VCU".
19-Jun-2015, 09:42:40: Warning: The connection with host Fits.DOMAIN.LOCAL:2647 was lost.
19-Jun-2015, 09:43:56: Error: Data error in inflate.
19-Jun-2015, 09:56:25: Error: No run found for project "VCU".
19-Jun-2015, 09:56:25: Warning: The connection with host Fits.DOMAIN.LOCAL:2650 was lost.
19-Jun-2015, 09:57:39: Error: No run found for project "VCU".
19-Jun-2015, 09:57:39: Warning: The connection with host Fits.DOMAIN.LOCAL:2651 was lost.
19-Jun-2015, 09:59:50: Error: Data error in inflate.
I don't understand the error, how do I fix this so that I can start uploading results?

Answers (1)

Drew Davis
Drew Davis on 22 Jun 2015
Make sure the settings for the server configuration are properly configured
  2 Comments
Alexandre De Barros
Alexandre De Barros on 24 Jun 2015
Hello Mike!
With all the information that I read, and especially this timeout problem, the issue seems to be not easy to fix, so I suggest you to contact the technical support.
Best regards,
Alex

Sign in to comment.

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!